♥ UNDERBAAAART ♥

Idag har varit en helt underbar dag!! Vi sket helt i allt som behövde göras, promenerade i solen bort till en naturgym, det tog oss tre timmar och var en helt underbar, varm, solig promenad! Vi kom hem, svidade om och cyklade till Ica. Vi inhandlade vad vi behövde sen kastade vi oss på en filt och och karlarna gjorde fart på grillen! Diyar skötte grillen, hamburgare och lök grillades och åts med potatissallad, jag tog mitt fulla ansvar att få en så bra bränna jag någonsin kan få på en filt i Sverige ^^ vi låg i solen och pressade och efter ett tag kom Natta med Alexander och var med oss! ♥

Sen hoppade jag och Natta upp på våra cyklar och drog till Coop i Brynäs Jag köpte frukt och plastvinglas. Vattenmelon blev det bland annat, så ikväll blir det middag bestående av sallad, isbergssallad, tomat, gurka, fetaost, kidneybönor och vattenmelon!!! MUMS

Jag ska knåpa ihop ett litet kollage från grillen sen, tills dess kommer min cykeloutfit

090622Heels från Wedins, chinos från H&M, solisar från Glitter och body från Gina

0 reaktioner till “♥ UNDERBAAAART ♥”

  1. Åh vilka snygga heels du hade idag! Är de från Wedins i år? Iofs brukar jag vara lite för lång för så höga klackar.. :/

    sv: Ja gör det! Där finns som sagt ett hotell som verkar supergulligt, och jag såg ett våffelcafé och en spa/bad/träningsanläggning i en jättefin gammal byggnad. Och så finns flera mysiga inredningsbutiker. Verkligen en perfekt svensk stad för en weekend ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *