18 december ♥

Åh, ni skulle bara veta hur det pirrar i min mage just nu… det har varit en sån lång, hård, slitsam väg… jag törs knappt skriva ut orden!

Vi har köpt hus ♥♥♥

Jag blir lite gråtmild, för jäklar alltså vad vi slitit, och nu känns det som att vi går i mål på ett sätt. Vi går i mål och påbörjar ett helt nytt lopp samtidigt. Jag föreställer mig dagen då vi ska få våra nya nycklar i handen dagarna i ända. 18 december. Jag kommer börja gråta när jag håller i nycklarna det är jag alldeles säker på. Vi har köpt ett radhus, med en mysig liten trädgård, inga grannar under oss och precis i det området vi ville. Det känns helt overkligt. Det ligger på en plats jag ofta har vägarna förbi och varenda gång jag går förbi så pirrar det nåt så galet i magen. Snart. Så snart!

37 dagar kvar tills jag sätter nyckeln i låset och påbörjar något helt nytt. Jag är så himla färdig med den här lägenheten och längtar bara bort bort bort, jag vill ner på markplan, ha en gräsplätt för barnen att leka på och en altan att grilla med nära och kära på. Plats för en studsmatta och gungställning och barfotaspringande barn och några pallkragar med jordgubbar och en rabarberplanta. Ett äppelträd. ÅH…. jag längtar!!! Och bloggen kommer få handla bra mycket mer om inredning nu ett tag framöver för, pga olika anledningar, kommer vi behöva byta ut nästan alla våra möbler när vi flyttar, vilket känns både härligt och dyrt och drygt… men mer om det en annan gång!

18december

10 reaktioner till “18 december ♥”

  1. Salam!
    Vi har själva tänkt köpa en stor lägenhet i storstaden, men pga lån ångrat. Jag vet att det finns olika synpunkter av lån (med ränta) när man köper bostad. Men jag är ej så insatt därför undrar jag hur ni har tänkt för att få bättre uppfattning vad andra resonerar, eller kanske ni har köpt med sparade pengar.
    Grattis till huset, ni förtjänar det efter all slit o sparande ni gjort. Kan du visa inredningsinköpen ni gör också. Skulle vara så kntressant att följa er resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *