4 blir 5 ❤️

Vi ska få en bebis ❤️❤️❤️ Jag är gravid i vecka 8 och väntar familjens tredje lilla mirakel i december. Det här är ju helt magiskt! Att få vara gravid en tredje gång, att få föda ett tredje barn! Det känns helt fantastiskt och samtidigt läskigt. Men alhamdulillah, vi är väldigt väldigt glada, hela familjen. Det är en väldigt efterlängtad bebis, av oss alla 4 och nu återstår bara den långa väntan och oräkneliga du’a att vi ska få en frisk och välmående bebis om typ 32 veckor. Det här är så spännande! 32 veckor lät helt plötsligt som kort tid ju… jag har som målbild hur bebisen sover gott i en lila trikåsjal på mig samtidigt som jag, Selma och Elias gör nåt kul. Och medans dom leker och jag diskar. Sen hur jag sitter och ammar i soffan medans två nyblivna storasyskon kollar på film och gosar med bebisens små minifötter… åh hjälp vad jag längtar ❤️

Jag mår rejält illa till och från, har ett extremt sug efter citroner och lime, är tröttare än tröttast, har haft foglossning sen en vecka före jag kunde ta graviditetstestet så typ exakt sen befruktningen då. Fast jag förstod ju inte på en gång att det var foglossning såklart. Ändå känner jag mig så himla lycklig… tillfreds och lycklig. Det är såhär jag vill ha mitt liv och jag får ha det så allahuma bariik. Magen har redan växt så jag inte kan ha några av alla mina vanlga byxor och glider därmed runt i gravidmjukisar precis varenda dag haha. Men på riktigt, kulrund mage före vecka 8… snacka om att magen ba ”detta har jag gjort förr, nu kör vi”. Så himla coolt! 

En mycket nygravid, mycket trött, med en lemon fizz med extra citron och ingefära. Kommer bli ruinerad på dessa smoothies, min mun dog av välbehag! 


Lilla stickan för några veckor sen ❤️

10 reaktioner till “4 blir 5 ❤️”

 1. Åh Alhamdulillah❤️❤️❤️stort grattis till er alla!

  Det är ju alldeles magiskt att vänta en till❤️ själv väntar vi nu 4an som är beräknad i mitten av maj. Så väldigt snart!
  Det är ganska roligt för när du blev gravid med Selma så väntade jag min tvåa nästan exakt samma mellanrum som nu!
  Det är verkligen spännande att få följa er och har gjort det sedan 2009-2010, då jag hittade din blogg via min konvertering❤️☪️ och vi har talats vid lite via telefon, och via bloggen.
  Massor av kramar och lyckönskningar till er❤️❤️

 2. Alhamdulillah ❤️❤️❤️Och ett stort grattis. Jag fick mitt andra barn i januari!
  Håller på att komma in i rutiner
  Jag önskar både dig och hen en god hälsa, graviditet samt förlossning .
  Vi som läsare är nyfikna
  Kram

 3. Grattis, vilka underbart roliga nyheter man fick läsa!! =) allahomma barak. må allah bevara er amin. storakramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *