Åker vidare ♥

Nu lämnar vi hotellet i Thessaloniki och åker vidare mot byn, bröllop och min familj ♥

20120505-121348.jpg

20120505-121421.jpg

0 reaktioner till “Åker vidare ♥”

 1. Hej
  Jag läste din artikel om muslimer, jag är själv muslim och jag är 14 år gammal. Jag har normala kläder aså mode och sådana för det är då jag är mig själv men det ändå som får mig att dö är slöjan
  Den stör mig sjukt mycket jag vill ta av mig den för det är så jag vill leva planera min framtid utan att tänka på slöjan?
  Men min pappa säger att han skulle bli besviken jag önskar om mina föräldrar kunde bara förstå mig hur svårt det är för mig att visa upp mig, mig själv ? Vad ska jag göra jag vill bara försvinna från livet och hela världen. Men alla älskar mig utan eller med slöjan och alla säger att jag är söt med båda men jag vet ej….
  Snälla svara tack så mycket

  1. Kawthar: Hej! Syster du måste själv göra som du känner, jag kan tyvärr inte säga vad du ska göra. Slöjan är det vi enligt islam ska klä oss med, för vårat eget bästa. Men du måste välja själv! ♥ Må Allah underlätta för dig, amin! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *