Älskade Turkiet

Det har varit en minst sagt omskakande och omtumlande helg, med allt som hänt i Turkiet. Har aldrig kollat på så mycket nyheter på en helg i mitt liv. Helt fruktansvärt! Exakt vad som låg bakom kommer vi nog aldrig få veta, men att sitta hemma i soffan och se militären öppna eld med automatvapen mot stora folksamlingar med civilbefolkning. Alltså en del av mitt hjärta gick itu… Mitt andra hemland. Älskade Turkiet. 

I sommar kommer det inte bli nån resa dit för våran del, vi vågar helt enkelt inte såhär nära inpå. Förhoppningen är att vi kan åka ner och träffa familjen i höst eller vinter, det känns bättre för oss i alla fall. 

Våra tankar och du’as är självklart hos alla dödsoffren, dom skadade, dom rädda och deras familjer. Det måste vara en riktigt stor prövning alltså… Vi har pratat jättemycket med familjen under helgens gång, kollat både svenska och turkiska nyheter. Finns inte ord för detta… Det är bara helt fruktansvärt hur fort allt kan hända, tack vare civilbefolkningen så misslyckades militärkuppen men tänk hur annorlunda utgången hade kunnat bli. Hur fort ett helt land hade kunnat bli helt förändrat, över en natt… Så skrämmande! 

Älskade, fantastisk Turkiet ❤️

1 reaktion till “Älskade Turkiet”

  1. Men kan militärerna bara ta över hur som helst? Tur det lugnade sig. Fruktansvärt att sådant händer. Tänk så många som blir berörda. Det har hänt för mycket nu. Det gör ni rätt i att vänta med er resa.
    Ha det bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *