Årets bilder ❤️

Igår tog vi båten dit den förde oss, ungefär, åkte bussen in till Beykoz och sen kollade vi vilka båtar som skulle avgå och vart. Vi siktade direkt in oss på Anadolouhisari (ev felstavat haha!) eftersom vi alltid varit sugna på att undersöka det stället närmare när vi passerat med båt eller buss. Vilket ställe alltså! Vi blev helt förälskade! Sånt himla smultronställe med gamla lämningar och riktiga mysställen mitt i storstadens brus. Jag har nog med bilder därifrån för ett riktigt bildregn men just nu har vi gäster så det återkommer jag med. Börjar med att dela med mig av dessa, första gången jag får en dusch i Bospor-vatten helt klart haha! Maken knäppte en bild med sin mobil där vi verkligen blir totalt duschade från topp till tå, vart den vågen kom ifrån är oklart men sjukt kul var det. Skrattade så jag nära på kissade på mig haha! 

Är ni i Istanbul och är sugna på att upptäcka Anadolouhisari? Det går båt dit från Eminönu (gå till hamnnen nedanför stora basaren/kapali carsi) och båte båtresan och destinationen är väl värda resan, tro mig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *