Att gå ut

Idag skulle vi gå ut och njuuuuta av fina vädret, det var bara jag o barnen idag och soporna skulle komma ut på samma sväng. Ställde stinkande soporna vid ytterdörren vid 11 o så skulle vi bara klä på oss… Efter en massa bråk och strul som tog så lång tid att vi fick ta lunchpaus i utbrotten så kom vi äntligen ut kl 14. Bara för att upptäck att hissen inte fungerade!! In igen, lämna vagnen o upp med lillen i selen på ryggen. Sopor och en sparkcykel i handen o så nerför 4 trappor. Alltså jag var så jäkla arg så jag tror det ångade ur mina öron! Selma har haft en sån där dag då hon är HELT i sin egna värld och jag har verkligen vaknat på fel sida idag. Vaknade sur och har inte haft tålamod så det räckte till… Hon har inte ens hört mig! Gud det är så frustrerande… Som att man är på mute! Men men, väl ute så tröstade vi oss med glass och jag lät Selma vara ifred. Sen hem o åt middag på balkongen så dagen slutade bra iaf. Helt vanliga köttbullar o makaroner är så mkt godare i frisk luft och sol. Kunde sitta i bara min ärmlösa klänning och få sol på axlarna samtidigt.  

 

2 reaktioner till “Att gå ut”

  1. Hej. Har följt din blogg ett tag och tittar in då och då….fick en funderare här om dan och kände ändå att jag måste fråga dig..när jag gick tillbaka i ditt arkiv runt 2009, hade du slöja jättefint! du passade verkligen i den. Ser idag att du slutat bära den, och även mer urringat? vill absolut inte vara en harampolis för ingen vet bäst men känns som om du typ längtat till ditt gamla du? du skriver sällan om islam längre som om du inte trivdes i slöjan och täckande kläder? jag som läsare vill såklart även läsa om hur du tar in islam mer i din vardag även om inte slöjan är på längre? Typ om ni kör halalmat hemma al in, om d ffr ber och om hur du uppfostrar dina barn inom islam? Om de får veggiemat på förskolan osv? Blev faktiskt lite ledsen av att se förändringen….då menar jag bara enbart dig själv och inte hur du är som mamma och fru för du verkar vara en toppen tjej! Nu kommer säkert folk droppa in med som typ vem e du som ifrågesätter o s v men detta är en blogg…man måste få kunna fråga utan att behöva bråka. jag undrar bara alla lever såklart efter sitt eget förnuft…Hoppas du kan svara på min fråga och ja hoppas verkligen att du svarar innerligt från ditt hjärta om detta…Ha det fint..

    1. Sara: du har helt rätt! Det har blivit för lite såna inlägg o jag tänker ofta på det. Men tyvärr har det dels blivit så pga tidsbrist och dels pga massa andra omständigheter i mitt liv. Ibland när man skriver om islam blir man så påhoppad o jag har helt enkelt inte orkat med det för det har varit så mkt annat, så då har jag låtit bli att skriva sånt, för att slippa ev påhopp. Självklart får man fråga! Allt handlar om hur frågan ställs o du bråkar ju inte, en nyfiken fråga är alltid välkommen.
      Hoppas kunna skriva mer om den delen av mitt liv i framtiden insaAllah! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *