Att shoppa med rabattkoder ♥

Jag har precis klickat i några klänningar i min varukorg på H&M, vilket blev en otroligt bra affär! Först och främst klickade jag i en klänning som jag föll pladask för nu när jag såg den första gången, en klänning som är från deras Fashion Against Aids kollektion! Jag hade bara tur att den fanns kvar eftersom en maxiklänning som var precis bredvid den var helt slutsåld, och en massa andra grejjer var också helt slutsålda. Så den klickade jag i på direkten, att den dessutom har lite ärmar underlättar otroligt mycket för mig med o va snygg i sommar känner jag ^^ utan att bli totalt överhettad för den sakens skull… Turkiet baby! Nåja, jag köpte även en till klänning, en enkel, svart, långklänning som kommer användas som mycket bra vardagsklänning i sommar, den kostade bara 99 spänn så den fick liksom glida ner den med… får se, jag kanske tar bort den sen men det får framtiden utvisa.

Det blev en otroligt bra affär tack vare sidan rabattkod.se där dom samlar en massa rabattkoder! Jag använde nämligen två rabattkoder vid detta köp och fick nu den första klänningen, som egentligen kostar 199 spänn, för 139 spänn… inklusive frakt!! Så, två klänningar, från H&M som ändå håller hyfsat bra kvalite, för 238 spänn… jag hade inte kunnat vara mer nöjd! Tyvärr, eller kanske som tur är, så måste jag vänta på den första till mitten av juni och den andra ända till mitten på juli, men det ger ju mig lite tid på mig att överväga om jag verkligen vill ha dom, vilket ju är bra!

Den mönstrade kostar 199 o är från Fashion Against Aids och den svarta kostar 99, jag fick båda för 99/st och båda är från H&M

newdresses

8 reaktioner till “Att shoppa med rabattkoder ♥”

  1. Jag har beställt den korallfärgade tunikan, och det multifärgade linnet 🙂 Ena halsbandet ska jag nog köpa sen på stan när jag får pengar 🙂

  2. Gillade den svarta maxiklanningen, Men den e tyvar slut. Ta nara bilder nar du far dom, glom inte ditt vackra sota leende. Kram.

  3. Jaaa, snälla kan inte du ge koden??:) Hittar den inte heller 🙁 hehe. Och tummen upp till din blogg, tror nog att bloggen får många att förstå att bara för att man är muslim och t.ex bär slöja betyder det inte att man blir tvingad, du visar liksom motsatsen. Kram.

  4. Hej hej, det var två väldigt vackra klänningar!
    och vilket kap det blev med rabattkoderna.

    till Mikaela. det finns rabattkoder på kampanjjakt.se. Där brukar jag hitta mina rabattkoder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *