Bära Barn-träff

Igår var jag och Elias på nåt supermysigt! En bära barn-träff. Ett gäng superhärliga föräldrar och barn från våran lokala bärsjalsgrupp på facebook träffades och provade varandras grejjer och bytte erfarenheter och råd. Eftersom det förra veckan var international babywearingweek så bjöd vi även in tidningen. Riktigt riktigt lyckad söndagsaktivitet! Elias sov dessutom heeeela flera timmar långa träffen i sin Tula, gosen.  God mat och gott fika hann vi dessutom stoppa i oss, islatte kan väl va det bästa som finns när en bär barn! 

 

2 reaktioner till “Bära Barn-träff”

  1. Har du någon åsikt om babybjörn ”nya” bärselen one? =) har den till min 1,5 åring men bär honom inte längre. Vet inte om jag ska göra mig av med den o skaffa en ergobaby istället till nästa.
    One är ergonomisk för bärare och även halvt ergo för barnet. Inte lika farlig som bb äldre klassiska selar alltså.. Barnet sitter lite i groda men kanske inte tillräckligt??
    Jag tyckte om den men den kanske inte heller e så bra. Vore tacksam för åsikt!

    1. e.s. ja jag skulle inte rekommendera den, hellre bära i babybjörn än att inte bära alls, men det finns mycket bättre selar ♥ Jag rekommenderar att du tittar på KnytAn dom har en guide för hur en bör gå tillväga när en väljer bärsele samt en massa selar och även sjalar att välja på. Får vi fler barn kommer jag satsa på trikåsjal i början. Jag ska absolut skriva ett inlägg om det här med grodposition med bilder osv men det är som du skriver inte tillräckligt i ”one”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *