Barnvagnsdjungeln ♥

Och så är vi där igen, i barnvagnsdjungeln, vilse och irrar runt som en galen toka är jag med håret på ända! Helt sjukt, det finns för mycket att välja på. Vi (läs: jag!) är nu på jakt efter en resevagn, vi ska ju ut på resa till både Grekland och Turkiet i sommar, vilket jag inte berättat för er än slår det mig, blir ett inlägg där jag berättar allt om det sen känner jag nu. Vi vill ha en sulky, helst paraplysulky så den tar så lite plats som möjligt i bilen och man får ta med den ombord på planet, dvs slippa bära bebisen ända från incheckningen. Jag hade ögonen på en minijogger från BOZZ men fick sen syn på denna p-sulky från 2ME och kände att den stora suffletten är en stor fördel. Vi ska ju till solen, nära ekvatorn, så skugga är mycket viktigt speciellt eftersom man inte får ha solskyddskräm på barn under 1 år. Den har tyvärr inte fullt liggläge, men ja, det kanske funkar ändå…? När vi åker till Grekland är hon knappt 8 månader och till Turkiet så kommer hon vara ca 11 månader och blir 1 år 2 veckor efter vi kommer hem, och hon kommer ju sova helt plant på nätterna plus jämt när vi är hemma…? Det blir nog p-sulkyn från 2ME, även fast minijoggern är snyggare så måste jag lyssna på vad hjärnan säger, bra är viktigare än snyggt!

Att sulkyn har svängbara framhjul, båge och bälte är alla absoluta måsten! Tittlucka i suffletten känns också viktigt eftersom hon kommer vara så liten och ändå åka framvänd… fickan i suffletten på denna är även det ett stort plus! Att alla 4 hjul har fjädring har jag också hört ska vara bra om underlaget är lite öjämnt och ja, i Istanbul och ute i byn är underlaget inte direkt polerat ^^ Sen lär man ju köpa till ett par grejjer för att en sulky ska vara komplett, insektsnät, nån form av tray-väska och även en liten kylväska tänker jag mig till hennes mat. Tar med lilla skötväskan som vi har nu (köpte en på stadium för 99 pix som är liten o smidig men ändå rymlig) och så har vi köpt en solskärm som vi har ist för parasoll så den följer såklart med. En UV-filt ska också köpas, och lite annat så om vi hade varit miljonärer hade det varit en fördel känner jag 😛 Andra grejjer som ska inhandlas inför resorna är reseapotek, resesäng + madrass, uv-kläder, ett gäng solhattar, solglasögon (ordentliga från barnens hus inte typ H&M), skor till lilla fröken som förmodligen kommer vilja komma upp ur vagnen då och då vid den åldern, och så måste vi inhandla finkläder till hela familjen…. nu blev ni nyfikna va?? Haha, kommer ett inlägg där jag förklarar mig 😉

Så här ser den ut iaf, p-sulkyn från 2ME, helt okej snygg, lite tråkig, men jag gillar den tror jag 🙂 Kanske någon av er testat den och kan säga lite om hur den är…?? Skulle vara jättesnällt isf, läser man bara i butikerna på nätet så låter det ju såklart som att det är världens bästa vagn och det gör även alla andra vagnar dom säljer. Någon som vet om fotstödet är ställbart? Det stod det inget om, det funkar ju ändå men det är något jag har önskelistan, ställbart fotstöd…

p-sulky

Undrar dock HUR ska vi få plats med våra shoppingfynd i varukorgen?? Tur vi har med oss en stark pappa!

0 reaktioner till “Barnvagnsdjungeln ♥”

  1. Min son är tio månader och jag vill ha honom vänd mot mig så länge som möjligt därför tycker jag quinny zapp xtra är super. Har ni tittat på den?

  2. Tjenixen! Vill tipsa om Bugaboo Bee Plus, som jag just köpt. Den är liten och smidig som en sulky (och otroligt lätt att fälla ihop), MEN ett jätteplus är att sitsen är vändbar, så du kan ha din bebis med ansiktet mot dig. Dessutom nästintill fullt liggläge, bra om hon vill sova när ni e ute och käkar god middag tex :). Bebisar ska ju helst inte åka framåtvända innan 1 års ålder vad jag har hört. Så ville bara tipsa om denna innan du tar ett beslut…

    Vi är nöjda med vagnen och kommer åka till Mallis när vår son är 8 månader. Finns en reseväska man kan köpa som man kan packa ner vagnen i till flyget om det skulle behövas.

  3. ÄLSKAR våran nya Akta Graco mosaic. Den är mjukt vaderad och har fotstöd som uppskattas väldigt mycket. Det ingår regnskydd och vindskydd Ordinarie pris 1800:- men just nu på torsdag kostar den 999:- i Barnenshus. Kan starkt rekomendera den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *