barnvakt ♥

Just nu sitter jag på min storasysters varagsrumsgolv och skriver lite jobbansökningar, med mig i rummet har jag M och A, två av mina syskonbarn och två kompisar till M! Solen skiner in genom fönstret, A ligger bredvid mig på golven och ritar, tjejerna sitter och lägger ett pussel som verkar bli runt och undulaterna i huset sjunger för full hals 🙂 livet är rätt så fantastiskt ibland!

Jag våndas dock lite över min jobbansökan eftersom jag inte skrivit en på år och dar, och dom jag skrivit har aldrig gett mig något jobb. Alla jobb jag någonsin haft har jag fått genom kontakter, har aldrig ens behövt skriva cv eller personligt brev för dom, bara kommit direkt in på intervju. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig när jag vill ha ett jobb där jag inga kontakter har… men jag har ju ett rätt bra cv vid det här laget så de går insaAllah vägen. Som plan B har jag sökt in till Hälsopedagogprogrammet till våren, får jag inget jobb innan det börjar så börjar jag där 🙂

Har någon tips på hur man får ett underbart jobb, enbart på ansökan, hör av er tack 🙂 tipsa mig om allt jag behöver veta!

0 reaktioner till “barnvakt ♥”

  1. Ett tips jag alltid fått är att ringa till personen som står i annonsen och presentera sig och fråga lite om jobbet(om det är via en annons du söker). Förhoppningsvis känner de sedan igen ditt namn när de går igenom ansökningarna.

  2. Det finns gratis-sidor där man fyller i uppgifter och får sen välja på olika mallar. Sen laddar man bara ner cv:et. Klart. 🙂 Det personliga brevet är ju lite knivigare. Men som jag lärt mig ska man börja med att skriva varför man sökt och skulle passa för det jobbet, sen hur man är som person och sist om privatliv, fritidsintressen etc.

    Hoppas det går bra insha Allah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *