BF igår ❤️

Igår var datumet för beräknad förlossning, och istället hade vi redan fått ha våran älskde lilla trea hos oss i 2,5 vecka. Jag är verkligen oerhört tacksam för att jag fick föda lite tidigare den här gången. Jag tänker att jag hade fortfarande kunnat ha 2 veckor av graviditet kvar framför mig och får nästan panik bara av tanken. Det är helt ljuvligt att vi får den här tiden tillsammans utanför magen istället för att jag fortfarande skulle vara gravid. Samtidigt saknar jag redan magen, lite kluvna känslor där… men det magiska i att få känna sitt barn växa inuti magen… må Allah låta mig uppleva det igen en vacker dag. Den här vackra och goda bebisen är verkligen det bästa vi kunde ha fått uppleva. Precis när livet bjuder på stor sorg så kommer denna rena och skära glädje till oss alhamdulillah ❤️

Älskade älskade goda lilla du, tack för att du är just min, må Allah bevara dig och ge dig allt gott i detta liv och i nästa ❤️

1 reaktion till “BF igår ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *