Black lova ♥

Idag körde jag på helsvart outfit, hade vit halsduk, men annars helsvart ♥ Det är verkligen snyggt, stilrent och alltid hett att vara helsvart i mina ögon! Undrar man vad man ska ta på sig, bara o slita fram nåt svart så är det klart! Nåja nog om min förkärlek för svart, det kan ni inte ha missat ens om ni läst min blogg ett tag, svart syns då och då ^^ Sen jag kommit hem från jobbet har jag surftat runt och ätit bullar *räknar bullpapper* 4 bullar för o vara exakt ^^ Så ikväll blir det typ fruktsallad till middag för jag är så mätt på bullar… haha!

091014Klänningen för idag är det enskilt varmaste plagget jag äger, ull, stickig och underbart varm och go! Sen körde jag på en söt liten liten knut också ^^

Haha, nu när jag kikar lite extra på dagens helsvarta outfit börjar jag genast gå igenom min garderob i huvvet på jakt efter en lika snygg helsvart outfit till imorn ^^ Gotta have it black ♥ XoXo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *