Bloggens pånyttfödelse!

Nu är det på gång grejjer i mina skrivarfingrar känner jag. Det känns som att hela världen är i förändring, och jag har så många tankar, åsikter och känslor att få ur mig. Men så har vi haft en nyfödd, tampats med ohyra, flyttat både med firman och privat.. så jag har inte räckt till för att ta upp allt jag ser hända runtomkring mig och som jag egentligen vill lägga tid på att skriva om. När jag har satt mig ner, haft tid och velat skriva om något av det som jag brinner för så har hjärnan inte kunnat bearbeta tankarna till text. Det har inte kommit något ur mig. Men min skalle är på väg tillbaka. Jag är på väg tillbaka. Jag har ägnat månaderna sen vi flyttade in i huset till återhämtning av mig själv, och min skrivarlust, min tankeförmåga… det kommer tillbaka! Och ni anar inte hur mycket som bubblar upp.

Jag kommer även försöka börja jobba med att marknadsföra bloggen igen och även lägga in annonser igen. Jag kommer fortsätta skriva mina vardagsinlägg också, men kanske att dom också får en lite ny twist, och så kommer det blandas med viktigare inlägg. Och såklart en del om huset! Det vart inte alls en så väldokumenterad flytt som jag hade hoppats på här, men orken har verkligen inte räckt till. Designen kommer få sig ett lyft osv. Allt kommer inte ske över en natt men, ni som varit med ett tag kommer nog se att jag litegrann hittar tillbaka till vad bloggen en gång var. Men min förhoppning är ju ändå att både den och jag utvecklats sen jag skrev mitt första inlägg i en blogg år 2006. Det var dock på en annan plattform och dumt nog raderade jag den bloggen. Tänk o ha den kvar…

En riktigt gammal bild, på en inte fullt lika gammal Therese. Bilden är från Turkiet 2010. Så ung och så utsövd en var på den tiden?!

DSCN1264

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *