Bröllopsdagen ♥

I fyra år har vi varit gifta nu, jag och min älskade man. Det känns ju helt overkligt… Vi hade bröllopsdag igår och firade väl inte direkt, blev lite extra mysig iftar och en dessert som vi egentligen var för mätta för hihi. Dom här fyra åren har verkligen flugit förbi, dom bästa åren i mitt liv har jag med min man och min dotter… och tiden går ju fort när man har roligt. Och så himla mycket fina minnen vi har tillsammans, som vi alltid kommer ha, bara jag och han ♥

Jag vill leva 40 år till, minst, med dig min kära!

IMG_5216

IMG_5222

0 reaktioner till “Bröllopsdagen ♥”

  1. Ma Sha Allah! Är det så länge? Det betyder att jag följt din blogg från och till i ca 5 år. SubhanAllah vad tiden går…

    Kramar från Libyen

  2. Grattis, jag och min man hade också vår bröllopsdag igår, vi har också varit gifta i fyra år. Men vi har inte hunnit fira ännu, har köpt ingredienser till att göra en tårta i helgen!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *