Bröllopsdagen ♥

Nu ska ni få se lite bilder och läsa lite om våran bröllopsdag! Vigseln är för privat, bara för oss, men ni kan gott och väl få se bilder från våran underbara dag på tu man hand i Istanbul, men den godaste middagen jag ätit, massa fina utsiker, shopping och planlöst strosande efter Istanbuls gator!

DSCN0316Kapali Carsi utomhus

DSCN0302
Inne på Kapali Carsi fick min man posera

DSCN0353Istanbuls vackraste byggnad?? Iaf top tio enligt mig!!

DSCN0380Min underbara vackra man!!

DSCN0384Inne i gångtunneln under vägen kan man fynda på riktigt

DSCN0400Galata köprü, i en av dessa resturanger åt vi uuuunderbar mat!!

DSCN0492Ser kanske inte så fräscht ut, men fyyy va GOTT det var!!

På kvällen bytte jag om till en av klänningarna jag köpt under dagen

0 reaktioner till “Bröllopsdagen ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *