brudbukett ♥

Nu kan jag stolt berätta att jag ställt min numera torkade brudbukett på ett mkt fint ställe ♥ den har snällt hängt upp och ner på gardinstången i köket ända sen bröllopet, men idag har jag klippt stjälkarna till lagom längd och ställt den i ett champangelas i sovrummet. Så fint vart det! Och även om brudbuketten var som allra finast på bröllopsdagen så är den fin på ett helt annat vis nu, jag älskar att den står på en så central plats nu, att den syns så bra! För oavsett eg hur den ser ut, så blir hela jag fylld med lycka och det pirrar i hela magen ♥ hur den ser ut nu får ni dock vänta lite på, ljuset nu är sämst ^^

Så här vacker var min brudbukett på den bästa dagen i mitt liv ♥

DSCN1098

Dagens tips: Spraya blommorna med hårspray innan ni torkar dom, då håller dom formen otroligt mycket bättre, tyvärr gör det inte mkt för färgen, men dom håller sig finare!

0 reaktioner till “brudbukett ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *