Bye Bye to the unmarried me… ♥

Idag sa mitt ogifta jag för alltid farväl till Carro o Emelie, det känns så sjukt!! Jag kommer inte träffa mitt tjejgäng igen som ogift, bara Natta av alla mina tjejkompisar som mitt ogifta jag inte sagt hejdå till än… inte för att jag inte kommer vara jag när jag är gift! Men jag har funderat på en sak, när slutar man vara tjej och blir kvinna egentligen??? Kan man kalla sig för kvinna när man är gift?? Jag tror det, just nu känner jag mig dock mest som en liten tjej som vill sätta mig i fosterställning i ett hörn och låta nån annan packa åt mig, men det hör ju inte egentligen hit… men vad tycker ni? Man är ju kvinna när man är mamma, det har jag och Natta kommit fram till, men är man det när man är gift? Eller är det att får barn eller passera 30 som gäller?? Dessa tankar får mig fan att bli helt yr…

Hejdå till mitt ogifta jag fick flickorna ta över varma mackor och fika på Coffe Lounge

DSCN9293bloggDet var två trötta men glada och solbrända flickor som fikade med mig

DSCN9294bloggJag och Carro delade på en varm macka, jag vart ändå asmätt!!

Jag hade på mig min nya maxiklänning, I ♥ maxiklänningar

090706Maxiklänningen från H&M, Guess-väskan och fläderjacka från H&M 🙂

Nu ska jag ignorera min lätta ångest och börja iaf lägga fram det som ska packas…

2 reaktioner till “Bye Bye to the unmarried me… ♥”

  1. Jag är kvinna mest hela tiden tycker jag, däremot känner jag mej mer som en tjej när jag är med mina kompisar ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *