Canon SX1 IS ♥

Kameran är här. Vi älskar den. Vi kan inte sluta fota. Nu är batterierna slut. Måste köpa nya. Lillebror var här. Han hjälpte oss med kameran och så fick han skjuts hem. Jag hängde med mamma. Mamma hjälpte mig komma igång på en stickning. Repetition behövdes. Nu är jag asbra. Jag kom hem. Fotade som en galen. Testade en blixt som lillebror lånar oss. Nu ska ni få se på bilder. Jag gör en ny kategori. Fotografi. För nu har jag en så bra kamera. Jag ska duscha. Sen sova. Är trött. Fast först behöver jag mig en stund på spikmattan. Ryggen gör ont. Vill inte jobba imorn. Vill bara vara hemma. Vill fota med våran nya Canon SX1 IS. Vill läsa. Vill sticka på min stickning. Sängen ser skön ut.

Så här underbara vart några av dagens bästa bilder ♥

IMG_0017Zoomat till max, denna bild är den snyggaste jag någonsin tagit på naturen!

IMG_0055Rosa ljus, vackert!

IMG_0072Lutade linsen mot kindbenet, I ♥ 0cm närgräns!!

IMG_0292Diyar fotade denna med blixten som lillebror lånar ut (kameran har blixtsko)

pellegoesFacebookHade min Pelle en facebook skulle han få denna som profilbild ♥

IMG_0171Dagens middag, stekt lammkött, ris, bea och sallad

Kameran är stor och snygg, just my style of camera

IMG_0278Ja, jag vart lite suddig men jag lyckades inte alls med o hålla stilla o fokus är ju på kameran

IMG_0285Kameran men den lilla söta nätta blixten ^^ hoho

♥ XoXo

0 reaktioner till “Canon SX1 IS ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *