Chalkidiki ♥

På andra hotellet vi bodde på i Grekland plaskade vi i poolen flera gånger om dagen och gärna länge! Var så himla roligt att bada i poolen med Selma och syskonbarnen, gud så kul vi hade!! ♥ Ja med maken och syrran o hennes make också såklart, men det är en helt annan sak att bada med barn… speciellt med mitt barn såklart 🙂 Hoppas vi hittar fina pooler att bada i i Turkiet också, bada i havet med en då 11-månaders känns bara jobbigt haha! Btw, gissa vem som bokstavligt blivit en vilde och en matvägrare över natten… härligt med en vild liten tjej men inte ett dugg härligt att hon vägrar äta faktiskt, och det lilla hon äter kräks hon upp, hej tänder!

Se på denna hörrni, var inte ett dugg synd om oss måste jag säga, längtar tillbaaaaaks ♥

IMG_7339

5 reaktioner till “Chalkidiki ♥”

 1. Jag bara undrar… Det är okej om man som kvinna inte vill ha hijab inom islam, det är inget tvång, men att man visar upp såna här lättklädda bilder på sig själv, men även på sin man på internet… Var går din gräns? Detta smutsar ju bara ner islam…

 2. Salam alaykum
  Det ser skönt ut, men en fråga som kg undrar och inte hoppas du misstar på fel sätt men det e ju haram att bada så som du gö och med andra män i närheten också, tillåter din man dig att bada när andra män är närvarande ? Och tycker du inte själv det är fel i med du ber och så ?

  Med vänlig hälsning,

  1. Wa aleykum salam!
   Min man varken tvingar eller förbjuder mig från något, jag är vuxen och tar mina egna beslut. Sen, jag vet inte vad du tror att jag har på mig men jag har hel baddräkt och stoooora badshorts, vilket inte heller är halal, men jag har inte heller bara bikini för där har min gräns gått för många många cm sen 😉 Jag trivdes både i o bada i det och jag trivdes i min halvtäckande burkini 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *