Cravings ♥

Tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg om mina cravings, dom flesta kommer och går, skulle vara mkt enklare om det alltid var saltgurka… men nej, först är det citron och lime, så man köper svinmkt citron o lime och sen helt plötsligt pang tjong så är det B&J half baked och 10 citroner ruttnar bort för jag kan inte tänka mig nåt äckligare! Jag har även gått igenom en fas med supersura godisar, och nu ligger det en halv påse supersurt godis som är över två månader gammalt i vårat skåp, slängdags snart på dom! Men till saken hör ju också att jag satte säkert i mig 10 påsar med dom där godisarna innan det gick över…

Det enda cravinget som har bestått hittills hela graviditeten, jordgubbar! Imorse till exempel vaknade jag med ett ryck typ klockan 8 och kände att jag skulle kunna döda för raggmunkar… RAGGMUNKAR! Haha somnade ändå om och sov ända till lunchdags, då gick jag raka vägen till köket och gjorde mina raggmunkar, fortfarande iförd pyjamas! Haha måste ha sett helt crazy ut, men gott vare, så sjukt gott!! Mitt andra craving som jag nu haft i en vecka ungefär är lakritsglass, så jag kör på vaniljglass indränkt med saltlaktrits-topping två gånger om dagen… nu är dock både topping och glass slut, tror jag tar med mig panten till ica imorn och införskaffar mera!

Är dock glad att jag faktiskt inte är så mkt för sötsaker som förut, visst jag äter glass med lakritstopping två gånger om dagen men jag vill alltid bara ha så himla lite sött åt gången annars börjar jag må illa! Så har det aldrig varit förut kan jag lova, bottenlös godismage hade jag, numera har jag dock begåvats med en bottenlös matmage… åt imorse raggmunkar för två personer enligt receptet och var fortfarande hungrig efter det. Insane!

Denna laktritstopping gör mig lycklig i magen ♥

20110504-003643.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *