Crescent ♥

Nu har man som bloggare möjlighet att få bli testförare för Crescent barnvagnar, och jag som barnvagnstokig ska SÅKLART försöka! Barnvagnar är min drog… och jag har länge velat ha en Crescent Diva, tycker att de verkar helt grymma! Älskar att man kan fälla in framhjulen och dra vagnen så, plus att dom är fett snygga! En svart Crescent Diva, åh JAG VILL HAAAA ♥♥ 😀 Klart Selma, världens finaste unge, ska få åka en sån häftig vagn om ni frågar mig… 😉 Så nu håller jag tummarna att jag får bli testförare, vill så himla gärna haha!

diva´

Bilden har jag fräckt nog lånat av Crescent, hoppas det gick bra ♥

0 reaktioner till “Crescent ♥”

  1. Kul att du har fått äran att bli testförare. Hoppas att Diva är bättre än Classiv. Själv hatar Crescent´s barnvagnar. Jag hade en Classic. Jag hade problem med suffleten efter ca 4 veckor. De löste problemet med en ny mutter varje vecka, eftersom den nya mirakel muttern behövdes byttas ut fyra gånger. Efter mycket strul lossnade en skruv nere vid hjulen så broms och hjul rasade av. Skrattade ganska högt åt Crecsent´s billiga service och barnvagnar. Jag vet att jag inte är ensam om dessa problem. Reklamera gick det inte heller. Tack så mycket Crescent!!!

    1. Men ush va drygt det lät! Har aldrig hört nå negativt om dom förut, divan har jag hört jättegott om, men såklart så blir det fel ibland… Himla synd :-/ hade det vart jag hade jag nog vart rasande, vilket jag anar att du också är 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *