Dag 8 – Ett ögonblick ♥

Ett ögonblick i mitt liv som betydde mer än dom allra flesta var mitt och makens bröllop i somras ♥ När vi fick stå, framför vänner och familj och lova varandra kärlek och trohet, och det var en magisk dag, och det perfekta ögonblicket! Jag var så hög i mitt lyckorus att jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad vi sa när vi stod där nere vid vattnet med solen i ögonen, och med min älskade man vid min sida ♥ Vi hade varit ett par i över fyra år den dagen, jag kände mig vacker som en prinsessa, alla jag älskar var där och jag var så lycklig så jag trodde jag skulle smälta på fläcken och aldrig med bli så lycklig i hela mitt liv! Solen sken från en klarblå himmel men det var inte för varmt, vi hade vattnet bakom oss och stod vid varandras sida, alla våra älskade familj och vänner precis framför oss och i en fantastiskt vacker miljö! Jag tittade in i min mans ögon hela tiden och ville inte släppa honom med blicken!

I just det ögonblicket, då vi kysste varandra, visste jag att nu är alla bitar på plats och inget felar, mitt liv blev perfekt och är det sen dess ♥

DSC5815-copy

0 reaktioner till “Dag 8 – Ett ögonblick ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *