Dagens ♥

Idag har jag haft bloggpaus visar det sig, hoppsan ^^ Nåja, såna smällar man får ta! Nu har jag och maken kollat på en så sjukt rolig film så jag dog nästan av skratt! Den heter RV och Robin Williams har huvudrollen, så sjukt kul!! Annars har jag idag ägnat en och en halv timme på olika bussar, jobbat i 8 timmar plus halvtimmes rast, och sen varit med maken. Diskat och sån skit också, måttligt kul var ju ett helt berg!! Så ungefär 90% av min dag har gått åt till tråkiga grejjer, syyynd, MEN den avslutades med filmmys med min man och det är allt jag behöver!

100114

Slöjan jag har gjort idag visar Amena i denna video hur man stylar. Förstår ni hur många gånger jag försökt styla sjalen på detta vis och misslyckats så brutalt att det inte ens är kul! Haha men nu gick det bra, beror nog en hel del på sjalen, den måste vara tillräckligt stor och den får inte vara tunn men inte för stel heller. Haha värsta vetenskapen detta ^^

Nu ska jag glida i min nya pyjamas, sov sött alla läsare ♥

0 reaktioner till “Dagens ♥”

  1. Hej Therese! Jag blir så glad när jag hittar andra svenska muslimer. MashAllah, var roligt att du tagit steget att bära sjal, själv gör jag inte det. Det är så inspirerande att läsa din blogg, du verkar vara en supergo tjej! Kommer att fortsätta läsa din blogg. Iyi geceler!

    1. Hej Sara! Åh MasaAllah är du också svensk muslim? 😀 Tack så mkt för dina fina ord! 😀 min mejladress finns i min lilla presentation, mejla gärna om du har lust nån gång 😉 du skriver på turkiska också, det gör mig nyfiken..? 😉 Iyi geceler 🙂

  2. Assalamoaleykom syster, jag vill bara ”påminna” dig om att det enda som är Halal ätt visa är händerna och ansiktet, sättet som du bär på tex på bilden visar även huden kring öronen.

    Wasalaam 😉

  3. Hej! Jag ville bara säga Mashallah! Har aldrig i mitt liv sett en sådan vacker kvinna och dessutom med sjal! Jag tänkte fråga dig hur du satte på sjalen som på bilden? Önskar du kunde maila och berätta /linn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *