Dagens mage ❤️

Vecka 22 nu (21+4) och hon börjar bli så himla stark därinne masaAllah, sparkar, sprattlar, bökar och har sig. Min lilla lilla Böna, inte så liten längre ju! 27 cm lång och 450 gram just nu, enligt appen. Och vi närmar oss det magiska datum då hon skulle kunna klara sig om hon föddes. Det datumet är en sån milstolpe! Jag mår typ oförskämt bra just nu, mår inte illa (så länge jag låter bli o äta sånt jag äcklas av, vilket är en del haha!), foglossningarna är bra mycket bättre, jag är piggare och känner mig nästan lite hurtig. Nästan. Nu har jag dock en redig jäkla hosta alltså, så jag kissar ju på mig typ hela tiden. Så himla ovärdigt så det är inte sant! Men men, hoppas verkligen det ger med sig snart. Räcker ju o kissa på sig vid redigt olägliga och starka nysningar. Det här är ju orimligt! 

Börjar längta mer ochmer, vägar handla mer och mer, vågar boa mer och mer. Vågade till och med läsa inledningen på min bok ”föda utan rädsla” häromdagen. Baby steps. Åkte förbi förlossningen med jobbet här igår och blev helt rörd, så jag börjar till och med se fram emot förlossningen. Vågar till och med tänka att det kan gå bra. Mina du’a är ju där hela tiden, ber att det ska gå bra, att vi ska få en frisk bebis. Men jag har inte vågat tänka att det kanske kan bli så förräns nu. All hennes gymnastik därinne är ju bästa bästa medicinen för mig alhamdulillah ❤️

1 reaktion till “Dagens mage ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *