Dagens mama ♥

Idag har vi varit på min lillebrors födelsedagsdagskalas och vi klädde upp oss både jag och Selma ♥ Maken är en sån jeans och t-shirt-människa så det krävs lite mer än ett födelsedagskalas för att han ska klä upp sig haha men han är lika snygg för det! Jag hade på mig en nästan sprillans ny tunika/blus, köpte den i slutet av graviditeten för att ha nu, men nu var första gången jag faktiskt kunde ha den. Det betyder att jag blivit smalare! HURRA!! 😀

Dessutom bjöds det på underbara nyheter på kalaset, min bror och hans fina sambo har förlovat sig ♥♥♥ Alltså, HUR UNDERBART!!! Är alldeles pirrigt lycklig i hela kroppen för deras skull hihi ^^ GRATTIS till dom (igen) och jag önskar verkligen att dom får leva tillsammans så länge dom önskar och vara lyckliga tillsammans. Även min storasyster har förlovat sig ♥♥♥ Det fick vi dock inte veta idag utan det har vi vetat några dagar, även för deras skull är jag alldeles pirrig i hela kroppen av lycka och önskar dom allt lycka och kärlek!! Alltså, vilken förlovningsfeber det helt plötsligt råder i min familj ♥ Ser fram emot lite bröllop nu då nån gång i framtiden hihi ^^ ÄLSKAR BRÖLLOP!!’

111112

Tunikan och leggingsen är från H&M o halsbandet en flera år gammal present, håret är i en otvättad knut ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *