Dagens motdemonstration

Någon som fått kärleksbrev från SD i dagarna? Någon mer än jag som blir så förbannad att ni ser rött? Här kommer dagens tips på världens kanske bästa sätt att visa sitt missnöje! Effektivt, enkelt och ofarligt

20140514-162636.jpg

Lägg alltså ner skiten i ett nytt kuvert, skriv adressen som står på bilden och sätt INTE på nåt frimärke. Då betalar mottagaren portot och mottagaren får på så vis mindre pengar att lägga på rasism, propaganda, hat, järnrör och annat som inte lämpar sig på någon plats på jorden!

Dessa motdemonstrationer som pågår nu där det kastas ägg och där det ska ställas till en massa… Snacka om kontraproduktivt! Ett parti som vinner alla sina röster på ”buhuuuu det är sååå syyyyund om oss vita män i Sverige idag” kommer aldrig ta skada av att folk skräddarsyr nya offerkoftor åt dom! Faktiskt! Vi måste visa att kärleken är starkare och inte slösa bort ägg, som är bland det nyttigaste man kan äta, på att ge dom ännu fler väljare… >

0 reaktioner till “Dagens motdemonstration”

 1. Asalamu alikum
  Bra förslag det där. Min make spolade ned SD propagandan som låg och förorena hallgolvet;och barnens vuxna kusin eldade upp utskicket. På sikt bättre dock att göra ett håll i deras kassaskrin. .

 2. Hej! Jag tycker inte det är kontraproduktivt. Tror snarare att detta enorma motstånd gör att folk känner att det inte är OK att rösta på SD, så att inte SD normaliseras, att samhällsklimatet gör det oacceptabelt att rösta SD. Dessutom, många av de som kastar ägg och blir gripna av polisen för att de vägrar flytta på sig är samma aktivister som vägrar flytta på sig när flyktingar ska bli deporterade, som gömmer papperslösa, som kämpar för människors rättigheter på ett radikalt sätt.

  Tycker detta av Kawa Zolfagary var bra:
  ”Rollen som martyr, som underdog och antietablissemang är något som alla högerpopulistiska partier utnyttjat globalt. Det mest spännande med det är att dessa partier inte släpper ifrån sig rollen ens när de sitter i regeringen. Samma tjat om att bli tystad av PK-maffia och allehanda andra konspirationer kan man höra från Fremskrittspartiets företrädare i Norge, där de sitter i högerregeringen. Högavlönade akademiker som Jimmie Åkesson och hans kamrater i partistyrelsen låtsas företräda den tysta massan, de så kallade ”verklighetens folk”. Det spelar ingen roll hur högt upp de kommer, hur mycket de skor sig, myten om att de är underdogs kommer de aldrig släppa.

  Men nu har de stött på problem. Det är svårt att hävda att elever som inte vill släppa in SD på sina skolor och brandmän och vårdpersonal som inte vill ta sin bild ihop med Åkesson när han gör arbetsplatsbesök är en del av PK-eliten och etablissemanget. Det har inte hindrat Sverigedemokraterna från att försöka, men än har det inte satt sig. Har vi tur så kan det här vara början till slutet på myten. Vi har börjat dra i den lösa tråden i Sverigedemokraternas offerkofta.”

 3. Det där funkar dock inte riktigt så. Posten delar inte ut ofrankerad post! Läs mer här http://touch.metro.se/nyheter/nej-tillbakaskickade-valblanketter-kommer-inte-att-ruinera-sd/EVHnen!2FkUZku5TtD5M/ och här http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/768717-valsedelskuppen-mot-sd-ar-omojlig

  Vill man att SD ska få tillbaka vallappen måste man betala porto annars händer inte så mycket, förutom att posten får merjobb när de sorterar bort en mängd ofrankerade brev.

 4. Finns det inte någon speciell sorts vykort som det står att ”Mottagaren betalar portot” på? LOL, men det är nog orättvist nog olagligt att skicka valreklam tillbaka till partiet i sådana!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *