Dagens muslimah mama

Jag älskar färgen på den här topen, har den i grönt också, köpta på MQ för 1 år sen och dom ser fortfarande sprillans nya ut. Hade jag råd skulle jag handla alla mina kläder där! Har även en kofta därifrån som jag haft sen jag var där på tjejkväll med en kompis som då var en av mina absolut närmsta vänner och som jag nu inte pratat med sen ja, många år. Men koftan ser fortfarande sprillans ny ut haha! Och alltså, just nu är jag så sjukt shoppingsugen!! Men jag hittar då INGET när jag letar runt på nätet… trist. Gå i affärer går ju sådär nu för tiden så det är nätet som gäller, går inte med Selma med mig och på helgerna prioriterar vi annat. Håller förhoppningarna på lite nytt i Turkiet iaf. Om dom nu bara kan sluta bråka där så vi kan åka ner… annars gråter jag.

Och åh, jag älskar att se mig själv i slöja! Alhamdulillah ♥

130604

0 reaktioner till “Dagens muslimah mama”

  1. Du gillar lace-hårband va?:) Vill du visa oss sätt man kan fästa och styla sin slöja på? Det skulle uppskattas:)

  2. Ma’shallah, så fin du är i slöja! Jag ska också till Turkiet i sommar, men förhoppningsvis avgår Tayyip Erdoğan såsom folket kräver och så tilltar lugnet =)

  3. Stort Grattis kära syster till din Hijab. Du är så vacker i slöja, allahumma baarik. Fortsätt i din takt, och stärk din imaan, med Allahs vilja kommer allt gå väl. Kram från oss! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *