Dagens och LCHF ♥

Börjar med en dagens outfit ♥ Blev svarta chinos, vit blus o puderrosa/beige slöja.

100702

Sen lite LCHF tips, om någon är sugen att testa 🙂 För mig funkar detta super, jag mår så bra! Har inte märkt någon stor skillnad på vikten än, men det är nog för att jag bara hållit på i två dagar, men jag tyckte nog att kindbenen syntes tydligare imorse… fortsättning följer! Hur som helst, jag kommer i min brudklänning, så nu handlar allt om hälsa och extrapoäng är ju om jag går ner några kilo och känner mig snyggare också. Men att skippa kolhydrater, jag mår så himla bra alltså! Och alla grönsaker jag äter gör susen för hela kroppen o knoppen!

Detta är vad jag handlade när jag köpte min första LCHF-kasse. Vi hade redan massa kött, kyckling, korv och ägg hemma så det köpte jag inget av, men det är en väldigt viktig del av kosten även fast det inte syns på bilden!

IMG_6051

Dom flesta av mina måltider ser ut ungefär så här. Jag brukar variera köttsorten och ändra lite på vilka av grönsakerna jag tar med, men spenat och rå broccoli finns på varje tallrik hittills! Bara släng alla grönsaker direkt i en tallrik och stek på lite kött, korv, ägg eller köttbullar eller varför inte hälla på lite goda bönor i stället för animaliska protein?

IMG_6071

Och hittills har jag unnat mig en skål med jordgubbar och vispgrädde på kvällarna. Det lär nog få ett slut snart alltså för jordgubbar o vispgrädde är inte jättebilligt, men det är supergott, mättande, stillar sötsuget och är helt LCHF-tillåtet 🙂

IMG_6058

Faktiskt, just nu ska jag gå och vispa grädde och skölja jordgubbar och börja mumsa 🙂 PUSS

0 reaktioner till “Dagens och LCHF ♥”

  1. Denna outfit var skiiiitsnygg och jätteinne hehe !!!!! Var har du köpt byxorna?? Och grattis till viktnedgangen (även om jag inte tycker du behöver(vilket du kanske inte vill höra)) …. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *