dagens outfit ♥

Nu har jag för alldeles en stund sen kommit hem från min storasysters otroligt mysiga födelsedag! HURRA för henne ♥ Vi har ätit hemmagrillade hamburgare, lekt, gungat gungstol och hängmatta och ätit smulpaj o kakor o jordgubbar! Helt underbart! Förutom jag och hela min stockholmsboende storasysters familj kom även pappa med sin fästmö och min andra storasyster och hennes två barn ♥ bara älskar kalas då man kan träffa så många samtidigt!

På vägen hem sprang jag förbi ica med tanken att jag skulle köpa en sista ben&jerrys innan LCHF imorgon, meeen jag vart klok i glassdisken… la tillbaka glassen och gick och köpte en hel kasse full med bra LCHF-mat i stället för typ exakt lika mkt pengar som bara glassen kostat! Och jag tror jag har bestämt mig för att totalt skippa matschema, ska bara låta mig inspireras av Katrins matschema i den mån av vilken sorts mat man kan laga, men det mesta där innehåller fläsk eller är svindyrt… så jag ska nog bara köra fullt ös medvetslös på bara kött, fett o ovanmarkväxande grönsaker… ska lägga upp en bild på vad jag köpt så får ni lite tips, om ni vill hänga på vill säga 🙂

Dagens outfit blev med samma klänning som igår fast helt annan matchning 🙂

100630

0 reaktioner till “dagens outfit ♥”

  1. Ville bara säga att du är supersöt. Ser att du ibland får så tråkiga kommentarer, men kör ditt race, allas tro är individuell, så länge det känns rätt för dig, så kan det inte bli fel. Hoppas du och din man får det bra i turkiet! Kram

  2. Jag såg ett speciellt slöjsmycke idag på en tjej på tunnelbanan i Sthlm o då tänkte jag på dig 😉 Det såg ut som en nål med en hängande lång tråd på, med påträdda pärlor så att det blev ett väldigt fint smycke som hängde på sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *