Deppdag

Idag har inte alls varit en bra dag. Jag har haft gråten i halsen i princip hela dagen. Varav över en timme halsgråten också rann över. Allt har bara känts totalt skit. Varför? Ja den som det visste… en sån dag helt enkelt! Försökte starta om dagen med en dusch, det misslyckades och deppen tog liksom inte slut. Håret blev rent iaf. Lyckades vända lite när jag till slut slog på film åt barnen och jag på stört somnade med ett barn på vardera arm och deras blickar stadigt fäst på Alfons. Sen fick vi med lite brått springa iväg och fylla i anmälningsblankett till Selmas skolstart i höst. Selma fick en alldeles egen rundtur och åh vad jag hoppas att hon kommer in på förstahandsvalet! 

Sen hade vi bjudit in svärmor och svågrarna på tacos och då vände dagen ordentligt alhamdulillah! Det vart en så himla mysig och rolig kväll. Fast att jag var så himla nära att ställa in, mitt i värsta känslostormen, men alla barnen hade blivit så himla ledsna. Så jag lät bli att ställa in, och det är jag så väldans glad för nu. Nu har maken skjutsat hem dom och köpt en varsinn milkshake åt oss så dagen avrundas då verkligen med flaggan i topp. Så skönt! Och imorgon köper jag träningskort. Jag måste verkligen komma iväg ett par gånger i veckan, mår inte bra av att inte träna och mår så rysligt bra av att träna. Vissa dagar, som idag, så kan jag tänka att jag alldeles för ofta känner mig överväldigad av mitt eg inte alls överväldigande liv. Men jag behöver komma iväg ibland. Bara jag. Träna så mjölksyran och svetten sprutar. Bara få en paus, 2-4 timmar i veckan. Det måste jag helt enkelt börja ge mig själv på momangen! 

2 reaktioner till “Deppdag”

  1. Vad skönt att dagen vände till det bättre till slut.
    Ibland tar energin och orken helt enkelt slut, det är bara så. Hoppas du hittar hittar tid till din träning. Jag ska försöka hitta tid för återhämtning i vardagen, jag har insett att jag behöver det för att orka vara den mamma jag vill vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *