Det är vår i luften

Visst att snön har smält lika många gånger som den kommit i år. Men nu är det vår i luften! Känner ni det också? Det är magiskt. Kroppen spritter av vår och man vill vara ute tills fingrarna är isbitar. Och sen en stund till. Fåglarna vaknar nu när mörkret viker undan och det gör jag med. Aaaah! Så underbart! Åh så jag njuter. Tror ni att det kommer komma mer snö i år? Kanske det gör det, men att våren är i luften, det är helt tydligt. Det doftar vår. Jag och Elias njöt våren en lång stund idag då vi promenerad mot stan för sushilunch med min storasyster. Elias älskar sushi precis lika mycket som sin mamma tror jag, han åt nog minst 10 bitar! Tur det finns buffe hahaha… 


1 reaktion till “Det är vår i luften”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *