Det blå guldet

Alltså, alhamdulillah!! Vilket blåbärsår!! Vi har knappt rört oss alls i skogen och ändå plockat flera kilo med blåbär. Barnen har suttit och ätit och ätit o jag har plockat och plockat med bärplockaren. Har lite rensning att göra ikväll med andra ord! Alltså jag känner mig så välsingnad. Och får lite tvångskänslor att jag måste ut imorgon också. Vi skulle ha blåbär så vi klarar oss ett helt år om jag får komma ut en timme eller två imorgon också. Har aldrig varit med om nåt liknande! Såna mängder masaAllah! 


2 reaktioner till “Det blå guldet”

  1. Selam aleykum, jag saknar ditt bloggande!!! Har du för dig ngt annat nu om dagarna, jobbar du eller så? Eller är du fortfarande hemma med Elias? Saknar ditt uppdaterade och dina dagens!!

  2. Halloj fina blogg! Hoppas allt e bra! Saknar ditt bloggande med och er livstil, roligt att barnen kan ha en av föräldrarna hemma och att du är så närvarande förälder! Det försöker jag efterlikna 🙂 hoppas att vi får läsa dina fina inlägg snart . Förstår om det tar tid såklart, tack och fortsatt trevlig sensommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *