Didymos Prima Aurora

Så har jag och Eva övergett trikåsjal för vävd sjal. Iaf nästan helt. Samtidigt som jag köpte nya ringsjalen så köpte jag en ny långsjal. En Didymos Prima Aurora har hört att den ska vara toppen för småbebisar. Och det vi har använt den hittills visar på att det stämmer. Den är mjuk och gosig, lättknuten, förlåtande… och rasande vacker att se på. Eva trivs toppenbra i den och det gör jag också. Himla skönt och mjukt tyg att vara invirad i. Och då köpte jag den ny, ändå mjuk som en snuttefilt redan nu, kommer säkert bli ytterliggare lite mjukare med använding. Nu återstår det att ta tag i försäljningen av några andra sjalar. Men inget går fort när man har en nyfödd och två större barn hemma haha…

Bärsjal och ergonomisk bärsele är mitt bästa lifehack! Hur man klarar småbarnsåren? Hur man hinner få nåt gjort med hushåll? Hur man räcker till för alla sina barn? Hur man skonar sin rygg bäst? Hur man slipper släpa på vagn varenda gång man ska lämna hemmet? Hur man får maximalt med bebisdoft i näsan och bebisgos? Bärsjal och bärsele!

Bästa lifehacket ❤️

3 reaktioner till “Didymos Prima Aurora”

  1. Hej! Jag har en fråga om bärsele kontra bärsjal som jag hoppas du kan svara på.

    Vilken skulle du rekommendera att köpa? För och nack delar? Jag har läst din blogg ganska länge och jag upplever att du har bra koll ☺️ Kram eda

    1. Hej Eda!
      Det är så himla individuellt, vilken kroppsform man har och hur ens kropp funkar i stort.. fördel med bärsele är att den går fort att få på och av, fördelen med bärsjal är att man kan knyta på olika sätt, justera på i det oändliga så att det passar just ens egen kropp. Jag tycker personligen att sjal är mysigare och bekvämare än sele, men selen är min ”latvariant” så när jag inte orkar knyta tar jag den. Så länge det är en bra bärsele (tex ergobaby, tula, manduca) så ska det funka bra både för bärare och barn iaf. Sen beror det också på hur stort barnet är och även vissa bärselar passar olika bra på olika kroppar hos bäraren. Jag kan rekommendera gruppen ”Bärsjalar!” på facebook om du vill rådfråga fler 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *