Dinner with family

Ikväll vart det familjemiddag (påskmiddag) och vi har ätit så jag mår illa! Men mums vad gott det var!! Nu har jag diskat och håller just nu på att föra över bilder till datan från kameran. Ska visa lite bilder hemifrån för momo och sen sova! Är helt slut, har feber o är förkyld så det blir ingen lång natt inatt… Satsar på att sova väldigt länge ist 🙂 har även fotat mkt idag så ni kan räkna med en hel massa bilder när jag kommer hem och har en riktig data med internet och inte bara telen 🙂 håll ut!

En outfitbild bjuder jag på och en bild på våran mumsiga middag!

0 reaktioner till “Dinner with family”

  1. syster i miss u 🙁 tur att jag har din blogg som jag följer varje dag. Du lägger alltid upp så fina, spännande och glada inlägg 😀 jag blir alltid glad när jag läser dig blogg.

    Vad skönt att höra att du har det bra i Kiruna. Jag hoppas verkligen att vi pratar snart igen på msn eller i telefonen InshAllah. Det var ett tag sen 🙁 det är så tråkigt när det blir så men så att du vet så tänker jag på dig varje dag och undrar alltid hur du mår syster 🙂 Stor kram och ta hand om dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *