Donkeyn, kärlek direkt

Alltså denna vagn! Redan när paketet smidigt lades över tröskeln av en jättetrevlig posttjej så var jag nöjd. Leveransen skulle ta 2-4 veckor och det gick betydligt snabbare än så. Jag har postnords app så jag fick dessutom en notis och kunde själv välja en tid då den skulle levereras. Alla gånger jag beställt från bästa babyplus så har jag fått hemleverans och det är verkligen så himla värdefullt när en ska beställa vagn. Paketet var liksom lika högt som jag är lång haha. Vagnen var bra packeterad och väl skyddad och hade därmed klarat transporten galant. Det var en sån fröjd att få montera en Donkey igen alltså, men det vet ni ju redan haha. Hela vägen i beställnings och leveransprocessen så har jag fått bra med information och babyplus svarar alltid snabbt på mejl. Direkt när dom hade tagit emot vagnen från deras leverantör så hörde dom av sig till mig och informerade att dom höll på att förbereda den för transport till mig. Jag fick veta när den skulle skickas och när jag skulle få ett mejl med spårningslänk. Helt underbart när man är sådär överdrivet exalterad och längtar sig blå typ. 

Första intrycket? Alltså det är så sinnesjukt bra! Vi har tagit två riktigt rejäla långpromenader redan, vi har packat vagnen i bil och gått på alla möjliga underlag. Vagnen klarar ju, precis som jag minns, alla underlag med bravur. Jag gick rakt över en snödriva igår, nemas problemas. Den bara rullade rakt över. Vi promenerade på en lerig stig med massa rötter, den bara rullade rakt på. En del av stötdämpningen är ju att sittdelen vickar lite vilket Elias tyckte var helfestligt. Vagnen blir såklart lite tyngre att köra med Selma på sittbrädan men det blir absolut inte för tungt. Ståbrädan hamnar precis tillräckligt mycket åt höger för att man ska kunna gå helt som vanligt fast att den är nerfälld. Jag håller helt enkelt en liten bit längre till vänster. 

Vi har gått inne i affärer och tack vare att den svänger på en femöring så känns den så himla mycket mindre än vad den är. Tack vare att hjulen sitter under chassit och inte utanför som på många andra vagnar så är vagnen inte många cm bredare än många singelvagnar. Men den är mkt bredare än min förra vagn ju, men det märks inte! Den rullar så mycket bättre och svänger som sagt på en femöring, och samtidigt är den som en pansarvagn som tar sig fram precis överallt. 

Här följer en hel bildkavalkad, från första provåkturen hemma, goda och nyvakna i pyjamasarna morgonen efter vi monterat ihop den. Och från två olika promenader, både med Bugaboos egna dyna och med Elodie Details åkpåse i. Och jag får inte nog av denna färg, Grey Melange, så rysligt snygg färg alltså!! I love it!! Och som ni ser så sitter Elias verkligen jättebra i vagnen och Selma sitter jättebra på pallen. Det kommer komma en mer utförlig recension längre fram. Men det enda jag faktiskt var lite nervös för när jag la ordern var att Elias skulle få dålig plats i vagnen men han ryms toppen. Selma har passerat maxvikten men provsatt hemma i 2 minuter och kunde sitta ganska bra hon med, men det går inte o stänga sufletten då. Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *