Donkeyns första storhandling

Ok, så det här kanske låter liiiite märkligt, men en av dom största anledningarna att vi köpte just en donkey just nu var mina kamper med storhandling. Vi hade äntligen utrymme i budgeten för att köpa en donkey igen då maken eg tänkte att vi skulle köpa en till bil men jag ville hellre ha en donkey. Så då köpte vi en! Här ser ni donkeyn, jag har dragit ut den till syskonvagnsläget för att få varukorgarna större och häri ligger nu varor för 1900 kr. Det var länge sen vi hade handlat… jag behövde inte bära en enda grej! Och jag har lyckats ganska bra med att vara försiktig med maxvikterna. I sidokorgen som tar 5 kg så hade jag med bröd, kakor, frukt… alla mejerier o kött osv hade jag i varukorgen under då den tar 10 kg. Det blev väl kanske lite överskrivet då jag inte hade nån våg med mig, men inte med mkt det tror jag inte och korgarna såg gott och väl ut att orka tyngden. Man får ha lite koll på det, det brukar synas på vagnar om man är på väg att överbelasta dom. 

Så länge vi bor i lägenhet vill jag fortsätta storhandla med barnvagn och promenera. Jag har storhandlat med bil ett fåtal gånger och det är ju svinjobbigt. Bilparkeringen är ju liksom en bit från porten och då lär en bära allt. Istället för att rulla det i en vagn. Bor en i hus blir det ju annat om en har möjlighet att ställa bilen nära ytterdörren liksom. Plus att jag älskar att promenera ju… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *