Effektivt ♥

Idag är denna preggo faktiskt riktigt ”effektiv” iofs rätt mkt pauser, men rätt mkt blir gjort också ♥ Har tvättat hela badrummet, och idag till och med skrubbat badkaret! Efter det har jag diskat världens diskberg, men fick ta halvleks-paus för magen är så stor nu att det är ju tortyr för ryggen att diska… iaf så blev det rent och fint! Ska dock torka av borden och skrubba spisen också innan jag anser mig klar med disken, tar bara en liten paus till för lite datortid. Har även plockat och pillat med massa småsaker här hemma, måste få lite ordning! Det är väl nåt med hormonerna antar jag, men så fort det är typ en grej som inte är på sin plats så mår jag dåligt inombords! Så det har blivit en del av att må dåligt på sistone, för inte orkar man som höggravid hålla huset perfekt, men idag kommer vi ikapp. Har mer energi än jag brukar ha så jag passar på att få så mkt gjort jag bara orkar och hinner!

Nu ska jag ta och bädda sängen och sen ska jag gå en runda med dammsugaren, tänkte fuska och skjuta på det till imorn men så kom jag på att jag ska ju på kalas imorn (HURRAA!!!) så jag får glatt göra det också idag. Hade velat hinna måla vaggan också idag, men eftersom jag inte har samma fysiska förutsättningar jag hade för några månader sen så gick inte det. Måste ta långa pauser mellan allt hela tiden för att ryggen ska orka… drygt, men det är bara att gilla läget. Nu ska jag återgå till städningen och fundera ut någon god middag också, och kanske försöka övertala maken att köpa ostbågar åt mig ^^ det är ju fredag liksom.. 😉

0 reaktioner till “Effektivt ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *