Egotime ♥

Jag är lite snurrig just nu, Selma och hennes pappa har gått till farmorn och jag är ENSAM HEMMA! När det hände sist minns jag faktiskt inte ens… okej, så jättelänge sen kanske det inte var, men vi har varit mycket ensamma jag och lillan på sistone eftersom pappan haft HÖGT tryck på jobbet så det här känns obeskrivligt välbehövligt! Som mamma så får iaf jag ju nästan dåligt samvete när jag njuter av ett tomt hus, men det dåliga samvetet får vara just nu. Jag tänker städa lite och sen köpa hem kebab eller nåt sånt åt mig själv. Och så äta framför någon av MINA serier i soffan hihi. Tror jag iaf. Eller så blir det nån lättlagat från frysen. Ensam är jag iaf, utan någon musik eller sånt strunt på så tänker jag njuta av tystnad och av att få slamra hur jag vill utan att väcka litet barn. Min nya Mama kom idag också, men den tror jag att jag sparar lite. Det hade ju såna här tillfällen varit trevligt om jag hade varit en sån som kan njuta av att slappa även om det är stökigt, men det är jag ju inte, så först städa, sen slappa.

Apropå bra klädköp, dessa hemmabyxor shoppade jag på tradera, nya, och bor numera i dom! Och jag använder dom såklart inte bara hemma, nejnej, jag som går till maxi i onepiece går såklart i dessa till Öppna. Men där bor vi ju också, i princip ^^

ego130423

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *