Elias ♥

Världens finaste pojke kom idag kl 07.57 och vi kunde inte ha varit lyckligare! Våran älskade, fantastiska lilla Elias… Vi kan inte få nog av dig!! Alhamdulillah! Tänk att vi har välsignats med två alldeles perfekta och ljuvliga barn… Man kan inte be om mer i denna dunya. Jag hade såklart en mycket märklig förlossning och mer om det kommer i ett stycke förlossningsberättelse. Mina förlossningar följer liksm inga regler och min livmoder kan då inte klockan haha… Men åh vilken häftig upplevelse det är att föda barn!! Det är det största och mest makalösa man kan göra!! SubhanAllah livets mirakel… Nu ligger han här på mitt bröst, i sitt livs första matkoma och drömmer om något. Inlindad i storasysters första filt som nu är hans första filt och verkar så makalöst belåten med tillvaron att jag knappt törs tro det. Jag har gråtit mer än honom sen han föddes, när han kom ut så brast det totalt för mig och jag grät som jag vet inte vad. Åh mitt barn, äntligen är han här! Så efterlängtad och så oerhört älskad… Min son! Jag är så upp över öronen kär i den här lilla krabaten så jag vet inte vart jag ska ta vägen… Nykärlek till sitt barn, det är så mäktiga känslor det. Och tänk. Det är exakt lika speciellt andra gången, för det är en helt ny individ.

51 cm och 3514 g av ren perfektion! Mammas älskade hjärta ❤️

20140217-121832.jpg

Nu längtar vi SÅ oerhört mycket efter att få presentera lillebror för nyblivna storasyster. Åh insaAllah hon kommer bli absolut överförtjust… Min bebistokiga lilla buse hihi.

0 reaktioner till “Elias ♥”

 1. Grattis till ert lilla underverk! Så fin han är! Åh jag gråter av lycka för er! Livet är så spännande och häftigt. Lycka till nu och njuut! ❤️ Många kramar

 2. Stort GRATTIS till er! Följt din blogg nu i 4 månader den är så fin! Hoppas även du mår bra efter detta!!! Säkert en stolt stora syster som kommer på besök!

 3. Maa shaa Allah grattis grattis! Må Allah påskynda din tillfrisknad och göra din son till en rättfärdig frisk muslim. Massa kramar!

 4. Grattis till er lilla lillebror!! :-)) skönt att han äntligen kom ut! Ser framemot att läsa förlossningsberättelsen och om Selmas reaktion sen! Kram

 5. MashaAllah tabarakAllah!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Så fantastiskt fin och super fint namn. Må Gud välsigna honom inshaAllah!

 6. Mashaallah grattis! Jättefin bebis och jag älskar namnet, var själv inne på Ilyas för min son, fint med profetnamn 🙂

 7. MashaAllah vad söt son 🙂 vilket fint namn ni valt och stort grattis till er 🙂 din lille son föddes samma datum som min son men för 9 mån sedan 🙂

 8. Stort grattis till er alla 3 🙂
  Mitt lilla underverk är 7 veckor nu och blir alldeles gråtmild när jag läser om andras små tillskott, vilken fantastisk känsla 🙂

 9. MashaAllah så underbart vacker han är! Grattis till er lille pojk, hoppas att han får ett liv fyllt med hälsa och lycka!

 10. MA SHAA ALLAH WA ALHAMDULILLAH! Stort grattis!!!! Må Allah bevara Elias och göra honom bland paradisets invånare! Ameen! <3

 11. Mashallah va fin han är han liknar sin stora syster jätte mycket!
  Och vilket fint namn ni valt! Passar perfekt till Selma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *