Elias 3 år ♥

Hur kan detta ha gått till?? När passerade alla dom här 3 åren?? Den här lilla pyttelilla grodan som jag födde, han har gått och blivit en alldeles underbar 3-åring. Han har fått så stark vilja på sistone, och verkligen börjat visa missnöje på kraftfulla sätt. Tidigare har det mest varit jag som märkt men nu undgår det ingen om han är arg. Han är så klok också, jag märker när vi pratar att han funderar mycket. Så många tankar i hans lilla huvud och han funderar nog på väldigt mycket mer än jag ens kan ana. Lilla Elias. Så lillgammal också. Han trivs med att sitta i lugn och ro och radda upp sina bilar om och om och om igen. Och han trivs minst lika bra med att leva rövare med sin syster. Han vill väldigt sällan leka med barn i hans egen ålder men leker otroligt mycket med Selma och leker gärna tillsammans med henne och hennes kompisar.

Idag på badhuset så hade det helt plötsligt hänt något, lika på leklandet när vi var där häromdagen. Helt plötsligt så släpper han taget om min famn och min hand och kutar iväg, han vill att jag eller pappa hänger på men han leker och härjar och springer, hoppar, klättrar, simmar, skuttar och far. Han har inte velat släppa och röja förut men nu kom det. Helt plötsligt så var han redo och nu kan inget stoppa honom känns det som. Han ammar fortfarande, åker fortfarande bärsele och åker gärna vagn en lång stund, men han är helt plötsligt ett stort barn. Bebisen i honom är nästan borta.

Elias är min goda, vackra, kloka, fantastiska minifarbror till barn. Den bästa jag någonsin hade kunnat tänka mig. Hjärtat svämmar ju helt och hållet över bara av att se denna unge i ögonen alltså, känna hans lilla, mjuka, varma hand mot min kind när han klappar den. 3 år, tre år alltså… bästa åren i livet ♥

IMG_8358

IMG_8384

IMG_8388

IMG_8448

IMG_8457

IMG_8490

1 reaktion till “Elias 3 år ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *