Elias 5 år ♥

Nu har ju hela februari månad passerat utan att jag har hunnit, eller ja, tagit mig tid att sitta vid datorn. Det har varit fullt upp med jobb, ett oerhört spännande, nytt kliv i livet som ni snart kommer få läsa mer om, fix hemma osv. Men, inte minst så fyllde ju Elias 5 år! Elias, min Elias… hur kan han redan ha blivit 5 år?! Elias som aldrig velat mammas sida har nu helt plötsligt bestämt sig för att han ska åka med pappa och Selma till Turkiet helt utan sin mamma! Det gör en tydligen när en är 5 år?!

Min kloka, vackra, smarta, modiga kille. Han som gillar ordning och reda, att saker ska va som dom ska. Han som inte gillar förändringar (precis som sin pappa) och som mest av allt gillar att mysa hemma, alla tillsammans. Han som nu vill börja på klättring och som tydligen vill ut på äventyr med sin pappa och storasyster. Han som är världens bästa storebror och passar Eva som en liten hök, när jag ber honom. Han som älskar att vara inne men sen vi flyttade till huset, helt plötsligt, mest bara vill vara ute i trädgården. Gräva, hacka, bygga…

Han som har ett brinnande och aldrig utdöende dinosaurie-intresse, och så mycket han kan om sina dinosaurie-kompisar sen. Han som fortfarande vill ha mammas hjälp med det mesta, men så fort han bestämmer sig för att klara nåt, kan klara precis vad som helst.

Mitt hjärtas skatt, min son, min 5-åring ♥♥♥
Tack för att du är du, och tack Allah för att han kom till just oss ♥♥♥

IMG_5110

IMG_5118

IMG_5137 IMG_5140

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *