En helt ny hall

Ja, nästan i alla fall. Vi tog en ikea-dag i onsdags och köpte äntligen ett skoskåp och byrå! Alltså, våran hall har varit kaos sen Selma kom pga alldeles för många skor och för lite utrymme. Men maken och jag börjar väl känna att det är lite som att sminka en gris att inreda denna lgh haha! Liiiiite hussugna! Men, det vart då riktigt fint smink på grisen denna gång. Och båda möblerna sväljer så mycket grejjer så det är helt tokigt. Jag är verkligen supernöjd! Nu ska vi bara hänga upp en gardin framför världens fulaste hatthylla samt köpa korgar till hatthyllan så är hallen färdigsminkad sen. Dörrmatta och under-vagnen-mattan bytte vi för nån månad sen och skötbordet är sålt. Så himla härligt!

Dessutom är jag sinnessjukt nöjd och stolt över att ha byggt även dessa möbler helt själv! Maken o jag är helt oöverens om hur ikea-möbler ska monteras, jag tkr dessutom att det är lite kul o maken, not so much. Så jag bygger alla möbler vi köper i princip, det är rätt skön egentid det, för jag gör det inte med barnen hehe. Eller ja, skohyllan vi köpte byggde vi alla tillsammans. Men när vi skulle ställa den på plats så var den 3 cm för lång, fail! Svärmor blev glad iaf hihi ^^

IMG_2883 IMG_2886

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *