En månad kvar ❤️

Idag är det exakt en månad kvar till beräknad förlossning. Jag har gått och blivit extremt introvert och vill vara hemma hemma. Vila, mysa med barnen, ha tända ljus, pyssla med bebisens saker… får tvinga mig själv att svara på tilltal och orkar knappt hålla en konversation. Jag är helt inne i min egen bubbla, och trivs superbra där. Barnen verkar också gilla det och har blivit superpyssliga och vill bara vara bredvid mig och leka. Vi är alla i en lite introvert bubbla i väntan på bebis just nu. Så himla fint! Vi njuter av allt lugn och av all tid tillsammans så mycket just nu. Dom vill ha myclet närhet också, barnen, så ofta kollar vi på film och båda ligger tätt intill helt avslappnade och bara myser. Helt helt underbart! Tyvärr har jag också börjat få rejält ont, onda och mycket sammandragningar, väldigt onda fogar, ond rygg… jag har haft en skör dag rent känslomässigt idag också, men passande nog så var det psykolog-tid bokat idag och med hennes hjälp så känner jag mig mer på banan och mer trygg i att jag är där jag behöver vara nu. Det introverta och längtan till att få möta mitt barn… och även skörheten.

Jag är i full färd med att boa och dona inför hennes födelse, blir en nånsin färdig? Nu är snart spjälsäng och vagga redo men sen kvarstår badrummet där vi ska lösa skötplats på tvättmaskinen och nån sorts förvaring måste upp på väggen då… och sy en babywrap tänker jag göra i helgen och kanske maken samtidigt får borra upp skåp i badrummet… vi får se vad vi orkar!

Men en månad kvar… det kan ju lika gärna bli 2 veckor eller 6 veckor, men det känns så himla nära nu! Så nära tills vi får träffa denna älskade lilla människa ❤️

1 reaktion till “En månad kvar ❤️”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *