En stor kopp

Jag har alltid älskat te. Väldigt mycket. Det är mysigt, overkligt gott. Nyttigt och välgörande dessutom. Dom senaste åren har jag liksom glömt hur mycket jag älskar te, men nu börjat påminna mig själv om det. Och det är en sån glädje i det så lilla. Eller i den rätt så stora koppen förvisso, 1/2 liter rymmer den. Alldeles lagom för kvällsdosen med te. Nu försöker jag dessutom komma ifrån att behöva äta nåt snask varenda kväll. Te är perfekt för det har jag märkt! Med en liten klick honung i så räcker det för sötsuget och jag får nåt gott, som inte är snask. Perfekt! Annars då? Imorgon väntar möte med Selmas förskola, då blir det att säga upp hennes förskoleplats. Hon mår uppenbart väldigt mycket bättre av att vara hemma och är miljoner gånger mer harmonisk och nöjd med livet som hemmabarn än som förskolebarn. Så himla glad att vi äntligen kommit fram till ett beslut eftersom det här med förskola skavt i mig ett bra tag nu. Får se hur reaktionen blir, hoppas det inte ska bli en massa motstånd för det har jag ärligt talat noll lust med. 

Nu ska jag återgå till min tekopp och min nya serie, Girls, den finns på HBO nordic och jag är fast redan efter några avsnitt. Väldigt bra är den! 

2 reaktioner till “En stor kopp”

  1. Det är väl bra val. Snart är det ju så mycket krav ändå. Ni brukar ju göra så mycket skoj tillsammans ändå. Kram

  2. Man som föräldrar vet ju bäst ändå vad som gäller för barnen. Skönt att ni kommit fram till vad som är bäst för Selma och familjen! Underbart när man ser så engagerade föräldrar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *