En vacker trio

Mina vackra sjalar som inte alls används så mycket som jag önskar längre, nu när lillebror börjar vara så självständig så vill han sällan åka sjal längre. Men inte aldrig! Jag hoppas att jag snart får ett till barn och en till bebis att bära nära, insaAllah! Tills dess så har trion förflyttats från tygpåsarna i byrålådan till en hylla i vardagsrummet. Får jag nästan aldrig använda dom så ska jag åtminstone få njuta av att se på dom. Vackra vackra sjaltrio! Är så rysligt nöjd med dom tre sjalar jag valt ut, jag blir på riktigt lycklig varje gång jag ser dom. Vardagsglädje vardagsglädje vardagsglädje! Åh jag ska försöka övertyga Elias att åka sjal en stund imorgon tror jag bestämt. Jag vet inte vart vi ska, vad vi ska göra eller nåt, men bära i sjal… det vill jag gärna hihi! Hoppas Elias också tycker det låter som en bra ide. 

Och! Apropå absolut inget om sjalar så skickas Donkeyn imorgon bitti!! Yeeeeyy!! Så synd dock på helgen haha… men men, nästa vecka! 

5 reaktioner till “En vacker trio”

  1. Men visade du inte en ny vagn alldeles nyss här på bloggen. Behöver du två nya tänkte minstingen börjar ju bli stor. Tänker du om ni får fler? Bara en undran. Ha det fint : )

    1. Jo, den nya vi nyss fått hem är resevagnen och Donkeyn blir nya vardagsvagnen. Samtidigt säljer vi alla andra vagnar så det blir 4 ut, 2 in 😉
      Och ja, om vi blir nöjda med dessa två vagnar så fortsätter vi rulla ev framtida barn i dom 😉

  2. Det är något speciellt med en ny vagn det kan man inte komma ifrån haha. Mina barn är stora nu. Men kommer ihåg hur kul det var att gå och kolla i barnvagnsaffärer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *