Ett stort tack till SD

För första gången någonsin, vill jag rikta ett varmt tack till SD! För att ni ÄNTLIGEN visar vad ni står för!! Alla gånger ni sagt, att ni är inte rasister, inte nazister och inte främlingsfientliga… men nu ÄNTLIGEN så är det så tydligt att detta är eran värdegrund att det knappast går att påstå något annat! Jag menar, biskopen sa inte ens ett ord om er som parti, utan pratade om rasism och människors lika värde och främlingsfientlighet i allmänhet, och så reser ni er alla 20 ledamöter och spatserar ut ur kyrkan! HA HA! Jag menar, för alla oss som redan visste vad ni är för ena så är detta bara en ”I told you so” moment men för alla er som godtroget förnekat rasism och främlingsfientlighet i samband med SD, för er måste detta ju vara ganska svårt… en örfil, eller en kalldusch kanske man kan kalla det..

Tydligen så var det kränkande mot SD att tala om rasism som något negativt,
that pretty much says it all!

Sen undrar jag även över varför detta riksmöte har någon koppling till religion alls, staten och kyrkan är ju separerade sen många år… ja, jag förstår det helt enkelt inte, kanske någon kan upplysa mig i den frågan, men jag bryr mig inte egentligen så mkt. Folk är ju fria att följa vilken religion dom vill, och det är ju upp till var och en så det blir inget mer från mig i den frågan ^^

0 reaktioner till “Ett stort tack till SD”

  1. I Lycksele ska SD precis starta upp och deras starkaste namn är en invandrare. Han brinner för invandrarfrågor säger han… snacka om att inte ha läst genom vad de står för.

  2. Pratade med Mathias om varför dom var i en kyrka och enligt honom har det alltid vart så att när nya regeringen bildats så samlas dom där i sthlm storkyrka :O Hade ingen aning 😛

  3. Nemen? Ojdå, kunde dom äntligen erkänna att de är rasister.
    Men guuuuud, vad pinsamma dom är. Hur kan man bara lämna när de är pågående predika eller vad de sa? Det är ju inte sant. Det är så sjukt man kan inte fatta att det är sant. Idioter rent ut sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *