Eva 1 månad ♥

Min lilla trea, redan en månad! Igår dessutom men igår var kaosets kaos så vi tar detta idag istället haha. Men det känns verkligen helt orimligt att det redan har gått en månad! Den bästa och lyckligaste månaden i mitt liv, trots att den nog varit den mest krävande också. Ensam med alla tre barnen i princip hela månaden pga extremt mycket på makens jobb, men vi har tagit oss igenom den här månaden med förstånd i behåll. Och vi har till och med hunnit njuta, jag njuter, massvis massvis ♥ Hon kom och var det perfekta tillskottet till våran bästa familj, hon är lugnet själv och ligger gärna och filosoferar i en gosig famn.

Dom senaste dagarna så har hon börjat bli en aning mer vaken, sover inte riktigt hela dagarna längre utan kan som sagt ligga och filosofera i en gosig famn, gärna en lång stund. Att bli nerlagd är fortfarande det värsta man kan vara med om enligt Eva så både bärselen och trikåsjalen går väldigt varma här hemma. Mest selen faktiskt eftersom den är lättare att amma i och faktiskt så verkar Eva trivas ännu bättre i selen än i sjalen. Men att få vara nära är ändå det allra viktigaste. Nära nära ♥ Hon börjar vilja ligga och titta oss i ögonen längre och längre stunder och fäster blicken mer och mer vid saker också. Även i kroppen blir hon med en rasande fart större och är sådär ljuvligt bebisgod och mjuk så jag får ont i hjärtat. Hon känner igen mig, häromdagen så grät hon så hos pappa så vi trodde hon var hungrig för hon är alltid nöjd hos pappa annars. Men hon kom till ro och somnade så fort hon kom i min famn, ville inte amma. Det var ett så speciellt ögonblick för (även om jag såklart visste det innan) så var det ett så tydligt tecken på att hon känner igen mig.

Eva vet vem mamma är ♥♥♥

IMG_9014

IMG_8949

IMG_8971

IMG_8981

IMG_9041

1 reaktion till “Eva 1 månad ♥”

  1. Va fint! Hon är så lik Elias^^ Kul att du bloggar, har flera år läst din blogg och jag gillar den stort♡ Du är så fin, syster. Må Allah ge er allt gott i dethär och det nästkommande livet amiin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *