Eva 10 månader ♥

Min Eva har blivit 10 månader ♥♥♥ Alltså, det kommer ju gå så fort så jag knappt hinner blinka så kommer hon vara ett år… jag orkar inte. Får lite panik för det har hänt så mycket nu så fort här på slutet! Det känns som att hon på ett ögonblick gått från att ligga på mitt bröst och vilja gosa nästan dygnet runt, till att knappt ha tid för att sitta i famnen i 2 minuter och tanka innan hon vill utforska vidare! Hon har börjat få riktiga utbrott också, att hon blir arg när vi tar nåt hon har som hon inte får ha, hon blir arg när vi spänner fast henne i vagnen och bilstolen. Och hon röjjer runt här hemma som en virvelvind och river och sliter i allt, hon vill undersöka undersöka undersöka… och hon tränar och tränar för att bli starkare och få bättre balans.

Hon kryper numera i en rasande fart, så vi vet ju aldrig vart vi har henne om vi vänt ryggen till i en halv minut. Det gäller verkligen att vara på allerten! Hon kryper ju både på knä och på fötter våran lilla Eva, så galet gulligt när hon kryper på fötter haha. Hon reser sig upp mot allt och alla hela tiden, mot mina byxor, mot möbler, mot leksaker, mot sina syskon. Och hon ska gå, utmed möbler, mellan möbler, tar sin eller Elias stol och knuffar framför sig och går. Går runt och håller nån av oss i händerna. Och hon blir så himla glad varje gång vi går med henne ♥

Hon äter numera ganska exakt allt vad vi äter, igår åt vi tacos, idag makaroner med vegobullar. Och hon vägrar att bli utan det vi äter, äter vi paj och hon får en frukt så blir hon heltokig så numera får vi fika sånt hon inte kan smaka när hon sover haha. Men igår, på 10-månadersdagen fick hon smaka 3 kryddmått vaniljglass. Storslaget firande! Hon var dock mycket skeptisk haha. Men det är nu den börjar… den perioden i hennes liv då hela mitt liv kommer gå ut på att vaka över henne och se till att hon överlever… Det är ett intensivt år som kommer pågå nu, idag har jag knappt hunnit andas! Tog henne i sele för att hinna laga mat men hon ville ju ner och leka innan maten var halvfärdig ens.

Min Eva ♥♥♥
Min lilla lilla storabebis ♥♥♥
Mamma älskar dig, till månen och tillbaka ♥♥♥

IMG_4131

IMG_4120

IMG_4112

IMG_4097

IMG_4064

IMG_4060

IMG_4055

2 reaktioner till “Eva 10 månader ♥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *