Evas låtsasfödelsedag ♥

Idag har vi haft Evas låtsasfödelsedag här hemma och firat våran lilla 1-åring ♥ Det var så fint att få ge henne en dag som var hennes, att få fira henne. Våran lilla mini ♥

Vi började dagen med en supergod brunch, Eva åt en halv pannkaka och sen åt hon sin kroppsvikt i frukt ungefär. Åh va hon mumsade allahuma bariik! Sen gav vi oss på en liten familjefotografering, en uppdaterad variant av den vi har ovanför sängen från Elias 1-årsdag. Vi behövde ju en där Eva finns med. Kan säga så att vi tog 80 bilder, jag vart helt blöt i svett och fick migrän. 1 bild, kanske 2, är nästan användbar haha! Cirkus! Men, det var faktiskt väldigt kul! Men, jag tror vi satsar på ett nytt försök snart haha.

Efter fotografering så vart det dags för lite presenter från oss till Eva, och hon fattade exakt vad grejjen gick ut på direkt efter hon hade fått upp sitt första paket och märkt att det fanns en leksak innanför pappret som ju var så himla kul. Hon verkade faktiskt älska alla sina presenter och har lekt med dom nästan konstant hela eftermiddagen. Men hennes blick när hon öppnade paketen med Babblarna och Babblarnas tittut-pussel var verkligen helt underbar! Hon typ tappade hakan och vart heelt till sig haha. Den tjejen älskar verkligen Babblarna orimligt mycket haha.

Efter lite lunch och en middagsvila som jag och Eva tog tillsammans, så himla gosigt! Då var det dags för tårta. En helt vanlig gräddtårta fick det bli. Det var så länge sen jag bakade själv men ville göra Evas första tårta själv. Och det vart faktiskt väldigt bra. Eva var väldigt taggad på tårta, som synes, och sen lyckades hon tjata till sig nästan alla både mina och makens blåbär också.

Men sen, efter kvällen gått och vi precis skulle gå och sova, så höll jag på att borsta Selmas tänder, då hör jag Elias ropa ”hon tog ett steg!!!” Jag och Selma kastade oss ut i hallen och, mycket riktigt, HON TOG ETT STEG TILL!!! Alltså…. min lilla bebis ♥♥♥ Att ta sina första, stapplande steg på sin låtsasfödelsedag!!! Lilla älsklingen… Hon tog ett steg, sen satte sig, men reste sig upp igen och tog ett steg till, ganska många gånger. Alltså bara igår vågade hon knappt gå när jag bara höll henne i ena handen utan då ville hon ta stöd av nåt annat med andra handen. Vad hände liksom?! Vi får se nu då, om hon kommer fortsätta imorgon, eller om det dröjer ett tag till innan hon provar igen. Vi har funderat så mycket på om hon kommer lära sig gå i lägenheten eller i nya huset. Men första stegen tog hon i alla fall i lägenheten! ♥

DSC01149

DSC01171

DSC01187

DSC01254

DSC01270

DSC01290

DSC01291

DSC01292

DSC01305

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *